zondag 5 februari 2017

Een kijkje in de keuken bij... Restaurant De Hoogklimmer in Denekamp

Restaurant De Hoogklimmer is gevestigd in hartje Denekamp. Het restaurant bevindt zich in een prachtig karakteristiek pand met een rijke historie. Het pand is het oudste raadhuis van Denekamp en is dan ook vernoemd naar de burgemeester G.W. Hoogklimmer. 


Hedendaags is het pand omgetoverd tot een grand café met nog steeds zijn authentieke sfeer van vroeger. Wanneer je naar de inrichting kijkt zie je nog steeds de rustieke oude stijl terug. Ook is er een mooi terras bij gekomen. Wanneer je binnen komt zie je een prachtig trappenhuis en glad-in-lood ramen. Zelfs het loket van vroeger is nog aanwezig.
                                                                                                   
Bij de Hoogklimmer kun je terecht voor zowel een heerlijke lunch of een diner. De gerechten die u hier kunt bestellen worden in eigen keuken bereid en er wordt gebruik gemaakt van verse streekproducten. In de voormalige kamer van de Burgemeester kunt u terecht met kleine gezelschappen. In de unieke oude raadzaal kunt u zelfs terecht met 100 personen, en met het grandcafé en terras erbij zelfs met 200 personen. Deze zalen zijn tevens ook zeer geschikt voor bruiloften of zakelijke besprekingen.

Bron: De Hoogklimmer
Wat ook heel leuk is zijn de HIGH arrangementen. Je kunt hier namelijk ook terecht voor een high tea, een high wine en/of bier of een high chocolate.
Wanneer we een kijkje nemen in de menukaart valt meteen op dat er geweldige producten op staan voor 
een betaalbare prijs. Naast de a la carte kaart bieden ze ook een 3-gangen keuzemenu aan tegen een vaste prijs. Je kunt hier kiezen uit 3 verschillende voorgerechten, 3 hoofdgerechten en drie nagerechten. En wat helemaal geweldig is, is dat dit maar €29,50 kost!
                                                                                                     
Wanneer het nog niet uitgebreider kan, biedt de Hoogklimmer ook nog eens een tapas menu aan. Je kunt hierbij kiezen uit een verrassingsmenu van zowel koude als warme tapas voor slechts €25 per persoon. Wanneer u dit niet zo ziet zitten kunt u de tapas uiteraard ook gewoon los bestellen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.dehoogklimmer.nl 

Leuk artikel? Lees over meer food hotspots in Twente op: https://www.facebook.com/FoodHotspotsTwente

Geen opmerkingen:

Een reactie posten